Varustelua, turvakoulutusta ja WARC illallinen

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 29 Feb 2016 23:14
Maanantai 29.2.2016
Sijaintimme 00:449S 90:18.6W
 
Valmistautuminen Tyynen meren ylitykseen kay nyt kiihkeimmillaan. Kippari piti aamulla miehistolle turvallisuuskoulutuksen, jossa kaytiin lapi mm. aluksen lukuisat puhelinjarjestelmat, rungon lapiviennit, pelastusrutiinit ja varusteet. Martti vinssattiin mastoon, jossa han suoritti rikin tarkistuksen antaen loppulausunnon “vanha rouva on paremmassa kunnossa kuin koskaan”. Martti loysi samalla VHF:n reistailun todennakoisen syyn eli rikkinaisen liittimen maston huipussa. Anne-Maria ja Kikka kavivat lapi veneen varsin kattavan ensiapulaukun. Kippari urakoi hallinnollisissa hommissa internet –kahvilassa ostaen mm. lentoliput kotiin tulevan kesan kyntotoita tekemaan.
 
WARC kipparikokous alkoi viidelta ja sen tuloksena radiokanava vaihdettiin pitkanmatkanyhteyksia varten kuuden megaherzin bandille.
Illan kohokohta oli WARC coctail ja illallistilaisuus, jossa tapasimme kaikkien veneiden miehistot hyvan ruuan ja iloisen seurustelun merkeissa.
 
Hyvaa kotimatkaa Tero & Hanna!

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image