Seinätaidetta

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 20 Feb 2017 00:43
19.2.2017
Sijainti 13:53.1S, 38:57.1W
 
Kuntoilukärpänen oli yöllä päässyt iskemään koko miehistöön. Jokainen teki sunnuntai aamun “duatlonin” tavallaan. Timo, Jukka ja Jaana laskivat kumiveneen vesille 7.30 ja lähtivät Barra Granden hiekkapoluille lenkille. Oli mukava juosta aamutoimiinsa heräävän kylän raitilla ja pulahtaa sen jälkeen mereen viilentymään. Pekka kyllästyi odottamaan, että lenkkeilijät toisivat kumiveneen takaisin, ja ui reilun puolen kilometrin matkan rantaan. Siihen päälle kippari käveli neljä tuntia ristiin rastiin kylän polkuja ja käväisi naapuri kylässä asti. Maarit puolestaan jumppasi Mearran kannella ja uida polskutti venettä ympäri lukuisia kierroksia. Tästä aherruksesta meille kaikille tuli tosi hyvä mieli!
 
Ja sitten ihan toiseen asiaan. Niin täällä Barra Grandessa, kuin muissakin pikkukylissä, joissa olemme pysähtyneet, missään ei ole neon-valomainoksia tai hienoja painettuja mainostauluja. Viestit on maalattu suoraan seinään. Camamun kaduilla näkyi vielä edellisen vaalin ehdokkaiden mainostekstit kiviaidassa. Toivottavasti Paulo Souto 25 pääsi läpi sinne, minne oli ehdolla. Toisella kadulla oli yhteen seinään maalattu useamman liikkeen mainoksia. Boneca Fitnessin pinkki kyltti yritti ylimyydä rähjäistä kuntosalia. Sympaattisin seinämaalaus löytyi kuitenkin Barra Granden kulttuurikeskuksen seinästä. Siinä surullisen näköinen kalastajan nuori vaimo on matkalla torille myymään pienen tilansa tuotoksia. Onko vaimo surullinen siksi, kun miehen saalis oli jäänyt laihaksi ja piti kana laittaa myyntiin kalansaaliin sijaan?
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin.
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image