Hedelmiä ja vihanneksia / fruit and vegetables in p ictures

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 21 Nov 2015 21:23
Aattoilta ja tunnelma tiivistyy Mearrassa. Miehistö istuu karttapöydän äärellä ja käy läpi kipparikokouksen ohjeita huomista starttia varten. Taktiikkaa hiotaan ja pahimpia kilpakumppaneita pongataan. Sää tulee myös vaikuttamaan reitinvalintaan - mennäänkö suoraan vai otetaanko banaanikaari, missä se tymä luuraa ja kuinka suuri se on. Huomenna klo 9.00 tulee vielä uusi sääpäivitys. Seuraavaksi vielä Leenan ensiapupäivitys ja sitten korttirinki kasaan ennen hyvään ja syvään lapsenuneen vaipumista.

Bunkraus on nyt kaikilta osin kunnossa. Hedelmien pesusta ja ripustukseta tässä kuvakavalkadi. Ei pääse keripukki iskemään!

The heat is on. Team is going through final tactics and getting the latest feather forecasts. We have an option to go stratight to the Caribias or follow the banana curve. Next forecast at 9 am will tell us more. We still have a medical priefing by Leena before the traditional card came.

Bunkring is now finnished. We should have enough vitamins!JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image