Startti valmius / Ready for lift-off

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 22 Nov 2015 10:07
Sunnuntai aamu 1000 UTC. Kolme tuntia starttiin. Sade kuuroja, 18 kts N-NE. Kaikki valmista. Köydet irti tunnin päästä 1115 UTC.

Ennuste kovahko, Cran Canarian itäpuolisella acceleration zonella lentokentän lähellä luvattu iltapäivällä 30-35 kts puuskia. Ehkä vain pienempi spinnu tai sitten ei ollenkaan, katsotaan. Ensimmäisen yön tuulet 20-30 kts, NE, vaarana Canarian eteläpuolinen saarensuoja bläkä, menemme siis näillä näkymin suoraan etelään ensimmäiset 15 nm.

Miehistö iskussa viimeisen brunchin jälkeen. Poseerauskuvat otettu, VENE-lehtikin kävi paikalla haastattelemassa ja fiilistelemässä tiimihenkeä.

All set, start in 3 hours. Weather forecast rather rough, on Canaria coast line north-north-easterly gusts upto 35 kts.  We need to take it easy after the start, do not overdue it with too big spinaker.

Team ready after a hearthy sunday bruch. It is a go.

Regards,
Thunderbirds