Tulokset ja kiitokset _ final results of the ARC 2015

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 20 Dec 2015 23:47
Kaikki kiva loppuu aikanaan. Eilen, 19.12. vietimme ARC 2015 päätösjuhlaa palkinnonjakoineen. Nopeimmat veneet olivat tulleet maaliin jo aika päiviä sitten ja viimeinen venekunta, joka oli tullut pikkuhiljaa nautiskellen, saapui Rodney Bayn satmaan vasta päättäjäisten kynnyksellä eilen iltapäivällä.

Päättäjäisissä oli jaossa pyttyä jos toista. Oli hupipalkinotoja tyyliin paras bilettäjävene (ei tullut meille?), paras cross dressing, nuorin kippari (22v), vanhin kippari (79 v, jolla oli 21. Atlannin ylitys tänä vuonna), nopein perhevene (norjalaispariskunta kolmen alla 12 v. lapsensa kanssa, yms. Tietenkin jaossa oli myös nämä tosi palkinnot eli line honours ja eri luokkien parhaat. Meillä oli ilo pokata E-luokan kakkospalkinto! Plakaatista kapteeni tosin totesi, että mikä kikkare! Siitä huolimatta olemme ylpeitä loistavasta menesyksestämme tässä tiukassa luokassamme; hävisimme 52-jalkaiselle voittajalle vuorokauden ja päihitimme kolmanneksi tuleen vuorokaudella! Yhdessä toisessa luokassa kaksi venettä tulivat maaliin 3 sekunnin marginaalilla toisistaan.

Nyt on aika sanoa kiitoksia. Ensinnäkin suuret kiitokset vielä kerran kaikille teille blogiamme seuranneille kannustuksetanne ja mukana elämisestä. Erityiskiitos Kotilaisen Timolle säätiedoista ja taktiikkavinkeistä (taktiikkamme menikin kuta kuinkin nappiin!) sekä Kimmo Laaksoselle Facebook päivityksistä. Kiitos myös kaikille sukulaisille, kavereille ja WARC-porkkalle kannustusviesteistä jotka auttoivat miehistöä haasteellisina hetkinä.
 
Tähän loppuun vielä MGA:n (Mearra gast association) kiitoslaulu päällystölle kunniateekkarin eli Leenan riimittelemänä. Junnu Vainion laulu oli saanut koskettavan sanoituksen, joka sai meidät kaikki liikuttumaan. Kiitos MGA!

Arcin miehistöön kun meidät kolme valittiin
Tuntui että kuuluttiin me lottovoittajiiin
Nyt kun legi tämä alkaa olla takana
On aika antaa kiitosta

Kas tämä matka Atlantilla
On ollut tunnetta tulvillaan
Pettävät fallit, rintsikan mallit
On onnen rinnalla pientä vaan

Jaanan ilo joka suuntaan aina pulppuaa
Paha olokaan ei sitä voinut sammuttaa
Joka paikan höyläksi voi häntä kutsua
On siinä gasti paikallaan

Försti aistii mielialat joka iivanan
Yllätyksen tilanteisiin kaivaa kassistaan
Aikamoiset taidot kun on huippuseilorin 
On helppo kiertää pallokin

Mitä voisi kipparista sitten sanoa?
Suurenmoista luonnetta on metritolkulla
Värkit korjaa, meitä johtaa sillä tavalla 
Et' sitä ei voi moittia

Kas tämä matka Atlantilla
On ollut tunnetta tulvillaan
Pettävät fallit, rintsikan mallit
On onnen rinnalla pientä vaan


JPEG image

JPEG image