Delfiinien tanssiinkutsu ja Turandot

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Wed 10 May 2017 21:00
10
Sijainti 33:08.4N 59:01.4W
 
Eilen illalla pari delfiiniperhettä kävi tervehtimässä Mearraa ja korttipelirinki saatiin käyntiin. Täyden kuun valossa lilluteltiin virsikirjalla.
Alkuyön erittäin kevyt myötäinen vaihtui kuitenkin kohtuulliseksi laitamyötäiseksi aamuyön tunteina, ja aamupäivällä veneen nopeus nousi hetkellisesti jopa yli 10:n solmun.
 
Päivän aikana aktiivisuustaso nousi korkeimmalle, kun pari pusseistaan ulospyrkinyttä isopurjeen lattaa ujutettiin takaisin paikoilleen. Jukan loihtiman kanacaesar-lounaan aikana Kimmo (joka harrastaa lintuvalokuvausta) opetti hesalaisille miehistön jäsenille, että pulujen, lokkien ja pikkulintujen lisäksi on olemassa neljäskin lintulaji: erikoislinnut.
 
Poppikoneesta ei olla kuunneltu mitään ränttätänttää vaan klassikko-oopperoiden aarioita ja ranskalaisia chansoneita. Aurinkoista ja tyyntä keliä on hyödynnetty myös opiskelemalla, siivoamalla ja aurinkoa ottamalla. Kuntoilustakin on ollut puhetta, toteutus jäänee viilenevässä illassa suoritettavaksi.
 
Ari toivottaa: HBD Visa Tarjanne ja 18v onnittelut Alli Tarjanne.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin.
 
PS. Mearran sijaintia ja matkan etenemistä voi tarkkailla karkea blogi-kartan lisäksi osoitteessa https://my.yb.tl/mearranieida
 
 

JPEG image

JPEG image