Snorklailua ja grillausta

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 22 May 2016 07:16
21n.5.2016
Sijaintimme 13:15.0S 163:06.4W
 
Suwarrow on osoittautunut matkaesitteen mukaiseksi paikaksi. On todella vaikea kuvitella eksoottisempaa paikkaa missään muualla maapallolla. Ensinnäkään täällä ei todellakaan ole ketään muuta kuin tätä meidän WARC-porukkaa ja toisekseen tämä muutenkin muistuttaa todella läheisesti mielikuvia “Cast Away” by Tom Hanks –elokuvasta. Viimeiset pari päivää on antanut meille enemmän kuin pienessä mielessäkään on voinut toivoa/ajatella. Aamupalojen jälkeen normisuoritus on pitänyt sisällään polskuttelua mukavien pikku (pääosin pituudeltaan alle kaksi metriä) haikalojen (ks kuva) joukossa sekä loikoilua palmujen alla 30+ asteen lämmössä.
 
Ekana päivänä tällä etäisellä atollilla lounastettiin WARCilaisten kanssa rannalla porukassa ja viimeisen päivän iltana oli todella mukava barbaque-tilaisuus jossa (edelleen uudehko) miehistö viimeistään nyt pääsi täysipainoisesti tutustumaan tähän äärimmäisen mielenkiintoiseen WARC-perheeseen. On muuten melkoinen retkue: ikähaitari ulottuu 5 vuodesta noin 70:een ja iästä riippumatta huumori kukkii ja herja lentää, kaikilla normikielillä, mutta pääosin kuivahkolla Oxfordin englannilla, mutta myös virginialaisella amerikan murteella.
 
Huomenna pitää tästäkin paikasta lähteä ja suuntana on veroparatiisiksikin tituleerattu Niue. Sinnekin matkaa on kunnioitettavat 500+ merimailia, eli 3-4 vuorokautta. Huhujen mukaan mukaan siellä on jopa Wifiä tarjolla, eli luvassa on paljon tavaraa Instaan ja FB:hen. Tosin opaskirjassa todettiin jotain tähän tyyliin: Be patient, wifi is expensive&slow.
 
Kuten ehkä tarkkaavaisimmille lukijoille jo kävikin selväksi:
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image