ARC2015 avajaisseremonia

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 15 Nov 2015 17:47
Mearran miehistö on nyt täysilukuisena Palmasissa. Martti, Jukka ja Pekka tulivat keskiviikkona ja Jussi, Leena ja Jaana liittyivät joukkoon lauantaina. Mearra Nieda vastaanotti jälkijoukon juhlaliputuksessa - paatissa on sataman toiseksi suurimmat liput!

Tämä vuosi on ARCin 30. juhlavuosi. Viralliset avajaiset vietettiin riehakkaassa ja tunteikkaassa tunnelmassa. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tunnelmaa kun kymmenien maiden osallistujat sijoittautuivat omien maidensa lippujen taakse avajaisparaatiin. Paraatissa liput liehuivat ja laulu raikasi. Pekka kantoi oikeutetusti Suomen lippua. Avajaispuheissa noteerasimme vahvasti Pariisin surulliset tapahtumat - liput nostettiin puoleen tankoon ja pidimme minuutin hiljaisuuden. Koskettavaa.

Tuleva viikko on täynnä erilaista koulutusta ja viime hetken varustautumista. Lihatilaus (22 kg), vihannes- ja hedelmätilaus sekä vesitilaus (250 l) odottavat toimitusta. Vesikone ja genis ovat nyt kunnossa. Suomesta tuodut salmiakit ja ruisleivät on jemmattu kaappeihin. Martti kävi tänään mastossa tarkistamassa rikin kunnon ennen huomista koepurjehdusta uusilla spinnuilla. Jukka on ahkeroinut tuulettimien kimpussa jne. Puuhaa riittää ja Jukka kuulemma kaipasi lisää työkaluja:)

JPEG image

JPEG image

JPEG image