Munat puhtaaksi ja matkaan

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Tue 27 Sep 2016 06:06
26.9.2016
 
 
Sijaintimme 10:25.7S 105:40.1E
 
No huh, kyllä on ilmoja pidellyt. Vettä on tullut taivaan täydeltä jo neljättä päivää. Evakkoelämä Joulusaarilla on nyt kuitenkin loppu. Me emme enää jaksa istuskella kylän ainoassa internet hot spotissa ja juoda kahvia 1888 kahvilassa, josta jo kaksi päivää sitten on loppunut lähes kaikki tarjottava. Täydennyslennon piti tuleman tänne Perthistä jo viime lauantaina, mutta sitä ei ole vieläkään kuulunut. Ainoa lohtu asiassa on se, että myös Malesian Idolstähti on Jukan onneksi jämähtänyt saarelle.
 
Lähtövalmistelut on nyt hoidettu. Kaikkien iloksi homma aloitettiin pesemällä munat. Leena pesi ja Noora kuivasi. Taas on veneessä raikas tuoksu ja olemme valmiit kohtaamaan tulevan legin tuulet ja tuiskut. Säägurut eri veneistä spekuloivat, mikä on oikea sääikkuna lähteä liikenteeseen. Nyt näyttää hyvältä ja olemme valmiit nostamaan ankkurin kohti Cocosta. Eilisen illan leffamaratoni Jonny Deppin ja Bruce Williksen seurassa nostatti miehistön moraalin kattoon ja emme voisi olla valmiimpia.
 
Mearralla kaikki hyvin!
 

JPEG image