Taas matkaan

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Tue 21 Feb 2017 22:15
21.2.2017
Sijainti 13:14.8S, 38:11.6W
 
Viimeinen päivä Barra Grandessa sujui bunkrauksen merkeissä.  Pekka ja Timo vuokrasivat mönkijän ja sillä haettiin kylän reunalla olevalta huoltoasemalta dieseliä Mearralle ja bensaa kumiveneen perämoottoriin.  Kun vuokra-aikaa jäi vielä tunti yli, Pekka käytti sen pärräämällä saaren päästä päähän.
 
Lounaan jälkeen mentiin Jaanan johdolla kauppaan ja ostettiin puuttuvat muonat seuraavan kolmen päivän legille.  Ilta vietettiin veneellä ja pelattiin vaihteeksi Herttaa.
 
Aamulla lähdettiin pohjoiseen kohti seuraavaa satamaa eli Cabedeloa.  Tuuli oli kevyttä ja sivusta, mutta swelli oli kohtalaista ja  vastaista, mikä teki ensimmäisestä päivästä heikkovatsaisille vähän hankalan.  Huomenna kaikki lienee jo paremmin!  Mukava olla taas merillä – perillä ollaan perjantaina.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin.