Piruako tässä

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Wed 15 Mar 2017 01:34
13.3.2017
Sijainti 05:17.1N, 52:35.3W
 
Aamu oli varsin rauhallinen. Saattoi johtua edellisillan riemukkaista pitkän meriosuuden päätösjuhlista, joissa viini virtasi ja laulu raikui (70 luvun poppia Pekan arkistosta). Pirunsaareen on tutustuttu perusteellisesti. Kaikenlaista opittiin. Papillon ei ollutkaan niin kova jätkä kuin on annettu ymmärtää, kirjoittaja oli kovasti luova ja hyvällä mielikuvituksella varustettu. Saarilla on vilkas luonto, löytyy jättiläismarsuja tai jotain vastaavia, riikinkukkoja, apinoita (veivät leivät pöydästä), kilpikonnia, iguaaneja ja monenlaisia lintuja.
 
Saarelta löytyy yksi ravintola, hotelli ja monenlaisia raunioita. Kun vesikone oli ollut jo jonkin aikaa rikki, eivät Jaana ja Jukka voineet vastustaa kiusausta buukata huone hotellista tavoitteenaan nautiskella suihkusta, ilmastoinnista ja varmaan rauhallisesta yöstä. Loppuporukka siirtyi illallisen jälkeen veneelle rauhalliseen poukamaan, jossa ei tänä yönä muita veneitä olekaan.
 
Se vesikone! Ihmemies, Kapteeni Pekka jäi aamulla veneelle kun muut lähtivät leikkimään turisteja ja voila! kone toimii jälleen ja entistä paremmin. Nyt on suihkuteltu, pesty pyykkejä ja tiskattu huolella astiat.
 
Muut WARCilaiset jatkoivat jo matkaa Grenadaan, jonne myös ticotico huomenna suuntaa kokkansa. Luvassa muutama päivä tuulisia purjehduspäiviä ja sitten alkaakin reissun leppoisampi osuus.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image