Sahkomysteeri ja leppoisaa purjehdusta

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 12 Mar 2016 17:48
Sijaintimme 08:01.0S 117:13.9W
 
Aamun valjetessa meille aukeni myos mysteeri: vetta on mutta sahko puuttuu. Eli hanoista ei tullut mitaan. Onneksi meita oli aamulla ilahduttamassa Piin meille lahettamat merelliset runot. Kapteeni Jukan avustuksella teki koko paivan toita mysteerin selvittamiseksi ja osaavat miehet korjasivat sahkovian ja pian taas Mearran hanoista saatiin vetta. Tuli taas huomattua etta vesi on tarkea elementti myos taalla keskella Tyynta valtamerta. Muutoin taalla meni paiva leppoisan purjehduksen merkeissa. Veneen naisisto nosti menopeliksi Big Berthan ja spinnulla edettiin taas hyvaa vauhtia. Matkan eteneminen on ollut niin vauhdikasta, etta olemme edenneet jo Marquez saarten pysahdyksia suunnitellessa versioon 0.3. Tietenkin seuraamme myos  meita inspiroivan Tohr Heyerdahlin reitteja. Paivan kruunasi Jaanan valmistama herkullinen illallinen.
 
Mearra Niedalla kaikki hyvin.
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image