Juhlia juhlan perään!

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Fri 13 Jan 2017 16:09
13.1.2017
Sijaintimme 22:12.6S 03:14.5E
 
Totesimme Kapkaupungissa, että tälle legille ei osu yhtään syntymäpäiväjuhla. Voi harmi, ajattelimme. Pakkasimme kuitenkin varmuuden vuoksi mukaan muutaman kuohujuomapullon.
Ehkä juhlaan löytyisi aihetta ja pääsisimme pulloja poksauttamaan. Nyt seitsemäntenä matkapäivänä voimme todeta, että aihetta on totisesti löytynyt. Kertooko tämä enemmän Team Napoleonin innovatiivisuudesta ja innokkuudesta vai juhlajuoman himosta, jätämme teidän, arvon lukijoiden päätettäväksi.
 
Tällainen tuhannen seitsemänsadan mailin matka näillä leveys ja pituuspiireillä on osoittautunut lähes päävoitoksi juhlien suhteen. Jo toisena matka-aamuna poksautimme pullon 30-leveyspiirin ylityksen johdosta. Kohta sen jälkeen olikin vuorossa tonni jäljellä, eli tuhat mailia St Helenalle juhlallisuudet, sitten puolimatkan krouvi ja sen jälkeen tonni takana kekkerit. Lisäksi olemme täydessä valmiusasemassa juhlistamaan Turin tuhannetta bridgejakoa. Siihen malliin kortit padillä viuhuvat, että tuo hetki on ihan ajan kysymys!
 
Tänään ylitimme Kauriin kääntöpiirin, jota vietimme jo tutuksi tullein Mearran menoin. Parin päivän päästä siirrymme itäiseltä pallonpuoliskolta takaisin läntiselle puoliskolle, kun ohitamme Greenwichin UTCn 0-asteen rajan lähes samaan aikaan kun korkkaamme 20-leveyspiirin rajapyykin. Ja kaikki tämä jo ennen kuin pääsemme joukkueen nimikkosaarelle, Napoleonin vankilana tunnetuksi tulleelle St Helenalle. Mihinkähän vielä yllämme saarella, saatikka jatkomatkalla kohti juhlistaan tunnettuja Brasilian syntisiä kaupunkeja.
Mearra Nieidalla kaikki hyvin.

JPEG image