Hyvaa Aitien Paivaa!

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 8 May 2016 03:38
7.5.2016
Sijaintimme 16:38.7S 151:31.0W
 
Koto-Suomessa on paiva jo muuttunut sunnuntaiksi eli on Aitien Paiva! Koska emme pysty keraamaan valkovuokkoja tai keittamaan aamukahveja laitamme
rakkaat terveiset nain satelliitin valityksella omille ja lapsiemme aideille!
 
Meidan lauantaimme alkoi aikaisella heratyksella klo 6 jalleen hurmaavan upeaan auringon nousuun. Nostimme ankkurin ja lahdimme  seilaamaan seuraavalle saarelle eli Raiatealle kevyessa 7 m/s sivutuulessa. Miehisto kiitteli tasaista menoa ihan kohtuullisessa mainingissa.  Matkaan meni nelisen tuntia. Perilla Raiatean paakylassa Utoreassa oltiin vain sen verran etta ehdittiin syoda lounas ja ostaa peramoottoriin bensaa, koska tanne palataan ensi viikolla seuraavan pidemman legin starttia varten.  Facebook ei ole viela paastanyt otettaan uudesta miehistosta, jotka riemuitsivat siita etta yhdella oluella sai 30 minuuttia ilmaista wlan aikaa.  Sitten jatkettiin pohjoiseen Tahaa-saarelle, joka on saman atolliriutan sisalla kuin Raiatea. Niinpa matka oli kuin souturetki Saimaalla. Nyt ollaan erittain suojaisessa Hurupiti-nimisessa  poukamassa saaren itareunalla.
 
Tallavalin Jukka ja Jaana ovat olleet Tahiti Pearl purjehduskisassa ruotsalaisten Erikin ja Pian Baltic56:lla . Naimme veneen tietokoneen AIS-karttanaytolla ja selvisi etta olemme ihan lahella.
J&J palaavat huomenaamulla Mearran miehistoon jolloin kuulemme miten kisa meni. Huhujen mukaan hyvin!
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 

JPEG image

JPEG image