Karibiaa parhaimmillaan

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 2 Apr 2017 00:49
1.4.2017
Sijainti 12:52.7N, 61:11.3W
 
Mearran uutisvirtaan oli tullut viesti, että Pekka Haavisto ja Marko Bjuström ovat löytäneet toisensa. Uutinen oli saavuttanut Mearran sillä aikaa kun Tumppi, Jukka, Mirkka ja Jaana olivat Mustique saarella aamulenkillä. Sari välitti tämän viestin juoksuporukalle. Siihen Jaana kommentoimaan, että nyt meni presidenttipeli jännäksi. Jukka sanoi, että sillä lailla. Ja sitten alkoi kannelta kuulua Pekan ja Timon karmea käkätys: menittepä halpaan! Paras Aprillipila oli kuitenkin se, kun jo kaksi päivää sitten Mirkka nousi tohinalla merestä veneeseen ja sanoi Tumpille, että vähän sassiin Saria pelastamaan, kun iso kala naista kesken snorkkelointiretken ahdistaa. Tumppi starttaamaan kumivenettä ja kiitämään pärskivän Sarin luo. Kun mies pääsee kohdalle, nainen huutaa Aprilliä! Tarkasta laskusta huolimatta kalenteri oli pari päivää väärässä!!
 
Vietimme eilisen päivän Canouan nimisellä saarella, joka on kuuluisa Karibian alueen kauneimmista hiekkarannoistaan. Saarella on myös lähiseudun ainoa golf kenttä. Opaskirjoissa kentän nimi on Trump International – onkohan pelaaminen poliittisesti korrekti teko? Tumppi ja Jukka olivat rohkeasti buukanneet 7.30 startin tuolle kentälle, jonne pelkkä “toljottelu”-sisäänpääsy maksaa maltaita. Kenttä oli sekä Tumpin, että Jukan mielestä maisemallisesti huippuluokkaa. Kukkulan päältä näkyi saman aikaisesti sekä Atlantin aallot, että Caribian meren turkoosit vedet. Miehet olivat kentän ainoat pelaajat ja kenttä ei sittenkään ollut koskaan ollut osana Trumpin imperiumia eli kokemus oli vallan mahtava. Ja trumpimaisessa baarissa (pinkit varjot ja kalusteet, hammasharjalla kammattu hiekkaranta) nautittu lounas oli maukas mutta kostea.
 
 
Canouanilta siirryimme eilen iltapäivällä Mustique saarelle. Tuuli oli valitettavasti vastainen ja parin tunnin moottorimarssin jälkeen sidoimme Mearran poijuun tähän yksityisomistuksessa olevan saaren rantaan. Englantilaisheppu oli vuonna 1967 tehnyt St Vincentin hallituksen kanssa pitkäaikaisen liisaussopimuksen ja alkanut gryndaamaan loistovilloja Englannin hyväosaisille. Prinsessa Margareth oli ensimmäisiä asukkeja. Tänään täällä oli kotona ainakin Tommy Hilfiger ja Brian Adamsin äiti. Brian on tulossa maantainta ja Mick Jagger lähti toissapäivänä pois. Kate ja William piipahtelevat alvariinsa ja Beonce on vakiovieras. Että mikäs meillä on täällä ollessa ja risottoa veneessä keitellessä.
 
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image