Taas linjoilla

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Thu 24 Mar 2016 06:37
23.3.2016
Sijaintimme: Hiva Oa
 
Mearra Nieida Hiva Oalla! Harmittavasti palomuuri oli tiltannut ja edes viimeisin blogipaivitys ei lahtenyt ajallaan. Samaten sahkopostit saavuttivat meidat vasta nyt. Viesteissa olikin jo jonkin varran ihmettelya miksi blogia ei paiviteta. Saimme kysymyksia siita, Onko Hiva Oalla niin kovat bileet menossa, että miehistö ei enää muista pitää kotiväkeä informoituna kun kolmeen päivään ei ole päivitystä näkynyt. Fleet trackeria seuranneet havaitsivat meidan kuitenkin olevan perilla. Hyvia bileita on tietenkin ollut ja n
yt tanne onkin jo saapunut isoin osa WARC fleetista. Illalliset nautittu hyvissa pienissa ravintoloissa, tunnelma ihan kuin olisimme jonkun olohuoneessa kylassa. Ruoka on vastannut odotuksiamme ranskalaisesta keittiosta. Muutoin veneessa on riittanyt korjattavaa, joten paivat taalla on ollut myos tyontayteisia. Tosin veneen naisisto vapautettiin ensimmaisten paivien ohjausvaijerin, kaynnistysmoottorin seka kumiveneen paikkausoperaatioista ja pystyi olemaan vapaalla ja nauttimaan paivista talla ihanalla saarella. Tanaan olemme siivonneet venetta ja lastanneet lisaa ruokaa seka olleet saariretkella koko miehiston voimin. Huomenna aamulla jatkamme taas matkaa!
Mearra Nieidalla kaikki hyvin.

JPEG image

JPEG image

JPEG image