Valtameripurjehdusta parhaimmillaan

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 13 May 2017 23:31
Sijainti 36:09.1N 49:58.4W
 
Viime yön vahtivuorot kuluivat kevyessä tuulessa ja tihkusateessa. Auringon tullessa esiin pilven takaa alkoi tuulikin nousta ja koko päivä saatiin nauttia hienosta valtameripurjehduksesta aurinkoisessa säässä ja myötätuulessa, keskituulen ollessa 12-14 m/s ja aallonkorkeuden 5-6m. Parhaimmillaan päästiin 15,4 solmun vauhtiin ja tuulta puuskassa 23 m/s. Oli ehkä hyvä, että onnistuttiin välttämään se oikeasti kova keli.
Myös tänään delfiiniparvet tulivat moneen otteeseen kisaamaan Mearran kanssa.
Iltapäivällä keskituulen ollessa 17 m/s miehistön mieliala oli erinomainen, mutta Jukka päätti kohottaa sitä entisestään pyöräyttämällä uunissa herkullisen kakun, joka nautittiin kannella iltapäiväkahvin kera.
 
Mearra Nieidan miehistö toivottaa hyvää Äitienpäivää kaikille Suomen äideille ja erityisesti Anjalle, Eijalle, Seijalle, Irinalle, Ullalle, Jaanalle, Helille, Riitalle, Ainolle, Sadulle, Merville, Merille, Maija-Liisalle ja Riitalle.
 
 
Mearralla kaikki hyvin