Kapteenin uudet vaatteet

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 28 Feb 2016 21:10
Sunnuntai 28.2.2016
Sijaintimme 00:449S 90:18.6W
 
Mearra Niedalla on ristiriitainen tunnelma. Toiset lahtee, toiset tulee ja kapteeni saa uudet vaatteet.
 
Haikeudella hyvastelimme Hannan ja Teron aamuvarhaisella. Lahetimme nama tuulten ja aaltojen ahavoittamat merten sankarit matkaan Mearran perinteisin menoin – tukevalla kaurapuuroaamiaisella parjaa pitkalle. Farewell ja hyvaa kotiin paluuta teille kahdelle!
Iltapaivalla taytyi Pekan, Jukan ja Jaanan viela tarttua rivakasti luudan varteen ja viimeistella vene vastaanottamaan Leguaanit. Ajoitus oli napissaan ja vene oli puts plankko taksiveneen saapuessa. Tervetuloa Anne-Maria, Kikka ja Martti! Oli siina sitten aika moinen joulun tunnelma kun tuliaiskasseja purettiin: Fazerin sinista, ruisleipaa, Juhlamokkaa ja Parisien kahvia, salmiakkia, kumiveneeseen uusi pohja ja kirsikkana kakussa kapteenille uudet uimahousut. Kotivaki oli laittanut Kikan mukana uudet vaatteet ja ukaasin etta kapteenin vanhat punaiset uimahousut on vihdoin havitettava. Kuulemma noloa katsella niita blogi ja facebook kuvissa.  Pakon edessa oli pakko noyrtya ja luopua yli 10 vuotta hyvin palvelleesta vaaterievusta.
 
Kun uusi miehisto oli saanut kahden tunnin vatvomisen jalkeen kassinsa sisallon vaatekaappiin tai siis yhdelle hyllylle lahdettiin kylille syomaan herkullinen grillikala-illallinen. Ruoka oli tosi hyvaa, muttei halpaa. Taas paiviteltiin hintoja ja kotimatkalla taytettiin tyhjat lompakot pankkiautomaatilla. Huomenaamulla alkaa uuden miehiston turvakoulutus ja loppujen ruokatarpeiden etsinta.
 
Mearralla siis kaikki hyvin!
 
____________________________
 
Today was the official end of  leg Panama and the crew was upgraded for the leg Leguans: Anne-Maria, Martti and Kirsi.  Jaana was celebrating a mini Christmas by opening the rye bread, chocklad and coffee packages from home. However, the climax of the day was Captains new shorts. Noora had been shopping a whole new wardrope for Pekka hoping to put the famous ten year old red shorts out of their misery. The mission was completed successfully and the Captain is ready to turn the heads.
 
 
 
 
 
 
 
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image