Hedelmia ja Leguaani illallinen

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Tue 1 Mar 2016 20:28
Tiistai 29.2.2016
Sijaintimme 00:44.9S 90:18.6W
 
Mearra Niedalla miehisto odottelee jo innolla matkaan lahtoa. Turistina olo ja retkeily Galapagoksella on ollut kerrassaan mahtavaa mutta nyt tekee jo purjehtijan mieli vesille! Edessa onkin  koko  WARC kierroksen pisin yhtamatkaninen ylitys: purjehdimme kohti Hiva Oa, eli noin kolmisen viikkoa purjehditaan yota paivaa ennen kuin maata on seuraavan kerran nakyvissa. Siispa myos varustelu ja miehiston valmistautuminen on ollut sen mukaista. Jopa itse kapteeni hinattiin mastoon tekemaan viimeiset tsekkaukset ja trimmailut. Hedelmat hankittiin aamu varhaisella hedelmatorilta ja Mearran keulakaujuutta/ kapteenin hytti on myos lastattu tayteen kuivamuonaa seka sailykkeita. Veneen pakastin on taynna herkkuja. Eli muonan puolesta parjataan hyvin. Ja myos miehisto on hyvin latautunut pitkaan matkaan: tanaan vietettiin viimeista iltaa Galapagoksella mukavasti illallisella paikallisten grilliherkkujen parissa. Varmaan muistatte aikaisemmista blogeista etta Galapagoksella viranomaisten kanssa asioidaan ihan vimpan paalle ja paperit pitaa olla kunnossa. Huomenna miehisto marssiikin heti aamutuimaan nayttamaan passit, maasta poistumis dokumentit saka vaadittavat dokumentit ymparistokorvausten maksuista jotka kaikkien Galapagoksella vierailevien tulee suorittaa. Nyt menenmme taalla juuri nukkumaan, huomenna sitten Meara Nieida ja WARC jattavat Galapagoksen taakseen. Odotusta ilmassa ja Mearra Nieidalla kaikki hyvin.

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image