Bye bye Napoleon, welcome Tico Tico!!!!

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Tue 28 Feb 2017 21:06
28.2.2017
Sijainti 07:02.1S, 34:51.4W
 
33 C!! Sen verran oli hellettä vastassa kun Team TicoTico saapui Brasiliaan. Mearra Nieida siis toivotti hyvinkin lämpimästi tervetulleeksi Sarin, Mirkan, Tumpin ja Timon. Valmistautuminen oli selvästikin ollut huolellista ja Cabedelon satamassa järjestettyihin pippaloihin porukka sulautui hetkessä. Ticotico! Aivan Jukan paikallisen pikkutytön kanssa suorittamaan tanssiperformanssiin eivät tulokkaat vielä taipuneet (ei tosin moni muukaan).
 
Kantahenkilökunta nosti heti riman korkealle kun edellisen tiimin osallistujien todettiin käyttäytyneen poikkeuksellisen nätisti ja luonee veneeseen upean tunnelman. 
 
Ensimmäisiksi öiksi tulokkaat lähetettiin majoittumaan ilmastoituun hotelliin ja heti ekana päivänä Jaana vei tytöt todelliseen samba meininkiin Olindaan festareille. Pojat jätettiin varmuuden vuoksi auttamaan materiaalihankinnoissa ja hedelmien pesussa.
 
Joao Pessoa (kaupunki, jonka satamassa Mearra viipyilee muutaman päivän), on varmaan tyypillinen Brasilialainen rantakaupunki. Mahtavat beachit, niitä on varmaan kymmeniä kilometrejä. Tänään oli kaupunkilaisilla vapaapäivä (viimeinen karnevaalipäivä), joten porukkaa oli rannalla pilvin pimein. Muuten vähän vaatimaton paikka, elintaso lienee alhainen, mutta ihmiset iloisia ja eläväisiä.
 
Eilen ja tänään vene on täyttynyt hedelmillä, pakasteilla, vihanneksilla ym tarvikkeilla. Ticotico porukka toi tosin sen verran ison lastin warrasleipää, hapankorppua, mätitahnaa ja lakritsia, että niillä pärjäillään joitakin päiviä.
 
Huomenna vuorossa turvakoulutus ja rutiineiden kertaus, Torstaina aamuna suuntana Grenada. Matkalla tarkoitus ehkä pysähtyä Fernando de Noronha (kannattaa googlata jos ei ole helposti kadehtivaa tyyppiä).
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 
 

JPEG image

JPEG image