Spinnun testaus ja delfiinien tervehdys

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 16 Nov 2015 21:51
Tänään maanantaina oli aika moista hässäkkää. Aamulla Jaana ja Leena lähtivät ostamaan ensimmäistä kuivamuonakuormaa ja ruoan säilytykseen tarkoitettuja laatikoita. Ostoslistalla oli myös kernikankaan pala, josta on tarkoitus askarrella keittäjän essu - kernin on tarkoitus suojata kuumilta vesiroiskeilta. Virityksen toimivuudesta sitten enemmän tuonnempana kun pääsemme tosi koitoksiin. Jukka jäi odottelemaan pakastimen korjaajaa ja pelastuslauttan tarkastajaa. Näistä molemmista tuli vihreää valoa ja varustelu alkaa olla hyvässä vaiheessa.

Klo 11 lähdimme merelle testaamaan spinnujen kuntoa. Testissä oli myös miehistön näppäryys.Tunnissa nostimme ja laskimme kolme eri sipinnua taivaalle ja totesimme, että sekä purjeet, että miehistö ovat tältäkin osin hyvässä iskussa. Lisäintoa harjoituksellemme saimme lähes kahdenkymmenen delfinin leikittelystä veneen keulassa. Taisivat olla pyöriäisiä. Kyllä ne sitten ovat veikeitä ja suloisia otuksia!

JPEG image

JPEG image