Mearralla pelikaani turbiinissa!

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 25 Jul 2016 08:08
24.7.2016
Sijaintimme 18:37.5S 158:37.0E
 
Tänään on ollut aihetta juhlintaan! Saavutimme puolivälin legistämme Australiaan. Juhlan kunniaksi Jukka pyöräytti meille maistuvan banaanikakun.
 
Eilisiltana meillä oli pimeyden tultua mielenkiintoinen episodi. Jouduimme Boobien (suom. Suula) hyökkäyksen kohteeksi. Yksi linnnuista parkkeerasi itsensä huutelustamme piittaamatta maston huippuun ja jäi räpylästään jumiin windeksiin. Ei siinä sinänsä mitään, mutta lintu ei tajunnut, että windeksi ei ole mikään lintujen karuselli, vaan meille kriittinen apulaite. Sumutorvien ja valonheittämien avulla saimme sen vihdoin karkoitettua. Uusien hyökkäysten torjumiseksi päätimme mennä hetkeksi häivemoodiin elikä sammutimme kaikki kulkuvalot puoleksi tunniksi. Tämä taktiikka tuntui toimivan, ja kuulimmekin aamulla että hyökkäykset siirtyivät muutaman mailin päässä purjehtineeseen Paradise Found veneseen ;)
 
Kevyt keli jatkui, ja liikuimme spinaakkerin avulla mukavasti eteenpäin. Etukannella oli tungosta kun sieltä haettiin sopivia paikkoja kirjan lukuun ja kuntoiluun.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image