Kolmen T:n juhlapäivä

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Fri 7 Oct 2016 10:53
07.10.2016
 
 
Sijaintimme 13:53.2S 87:33.9E
 
Käsittämättömän hienoja uutisia saatu tänne keskelle valtamerta pitkin päivää:
 
Ensin tuli sähköposti, että Lillyn uusi biologinen psoriasislääke Taltz on saanut peruskorvattavuuden 1.12. alkaen. Vaikka veneellä ei työasioita sen kummemmin ruoditakaan, meinasi Leena mennä sekä lattiasta että katosta läpi riemuissaan. Uutista juhlittiin asiaan kuuluvasti Taltzin vihreällä oluella ja muu miehistö eli kiitettävän voimakkaasti ilossa mukana.
 
Seuraava T-aiheinen juhla tuli veneeseen, kun piiiiiitkän odotuksen jälkeen siima alkoi kehrätä ja vapa ulista: koukkuun oli tarttunut sievä yellow fin –tuna, jonka Kimmo kesytti ällistyttävää kalamiestaitoa osoittaen. Tyylipuhtaan, kivuttoman ja eläintä säästävän teurastuksen suoritti Jukka, joka parastaikaa illallisvuorossaan valmistelee meille maittavaa sashimia juhlapäivän kunniaksi.
 
Kolmas T-kiitos osoitetaan Tuulten jumalille, jotka ovat koko päiväksi tarjonneet rivakkaa sivutuulta, vene kulkee kakkosreivilläkin kuin eläin ja Mauritius lähestyy vääjäämättä. Varsinainen T-toiveemme, on vielä tuulen kääntyminen edes hivenen verran myötäisemmäksi, jotta meno tasaantuu mukavammaksi. Nytkään ei ole valittamista, jos tykkää lentelevistä tavaroista ja istumalaatikkoon kaatuvista aalloista.
 
Muuten päivä on kulunut leppoisissa tunnelmissa, kuten aina. Osa porukasta lukee, osa torkkuu, osa nuokkuu ja osa on muuten vaan viehättäviä.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image