Kohti Suwarovia

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 15 May 2016 04:03
14.5.2016
Sijaintimme 16:36.9S 151:58.1W
 
Aamulla herattiin kaatosateeseen, jota tuntuu jatkuneen jo kolmatta paivaa.  Tuulikin oli puuskaista eika keli siis lainkaan matkaesitteen mukainen.
Startti kohti Suwarovia oli klo 10, mutta me paatimme myohastya siita ja jaada auttamaan naapurivenettamme eli ruotsalaista Take Offia, jolla oli ongelmia rullagenoansa kanssa.  Veneessa seilaa Jorgen ja Louise ja heidan  4- ja 6-vuotiaat lapsensa, joten lisakasiparit olivat tervetulleita. Kiitokseksi saimme levyn Marabouta!
 
Lukuisten mastoon kiipeamisten jalkeen lahdimme matkaan yhdessa Take Offin kanssa klo 11.  Tunnin paasta sade lakkasi, puuskainen tuuli vaihtui normipasaatiksi, pilvet kaikkosivat ja aurinko palasi paikalleen!  Tuuli on leppoisaa, mutta maininki melkoisen isoa – noin 3 metrista. Onneksi molemmat peran puolelta.
 
Juuri nyt matkaa Suwaroviin on jaljella 675nm eli n. 5 vuorokautta.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 

JPEG image

JPEG image