Heippa Niue

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 29 May 2016 02:40
28.5.2016
Sijaintimme 19:03.4S 169:55.5W

 

Aamuisesta varsin pitkästä blogista huolimatta, Mearra Nieidan aktiivinen miehistö päätti laittaa vielä vähän tekstiä ja muutamia kuvia tulemaan ennen ankkurin nostoa ja pimeän laskeuduttua tapahtuvaa lähtöä kohti Tongan kuningaskuntaa, johon matkaa on noin 250 mailia. Päivä on sujunut vauhdikkaasti venettä järjestellessä ja ruokavarastoja täytellessä. Yhteisellä päätöksellä otettiin lomalle lähteneen kapteenin etupiikissä sijaitseva privaattisviitti parivuodekäyttöön ja samalla järjesteltiin siellä olevat laajat ruokavarastot uuteen uskoon.

Vielä ennen lähtöä on tarkoitus raijata kumiveneellä muutama kanisteri dieseliä veneelle ja sen jälkeen suunnitelmissa on dinneri maankamaralla. Vaikeana päätösasiana listalla on se, onko ravintola japanilainen vai intialainen, mutta eiköhän sekin kohta selviä.

 

Mearra Nieidalla kaikki hyvin

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image