Neptunus kävi täällä aiemminkin...

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 11 Mar 2017 10:23
10.3.2017
Sijainti 01:37.5N, 42:39.6W
 
Eilen kerroimme ensi kertaa julkisesti, että Neptunus ja hänen tyttärensä Ariel valtasivat aluksen ja liittivät maakravut sotajoukkoihinsa Päiväntasaajan ylityksen myötä. Neptunuksen kaste on ikiaikainen merimiesperinne, jota Mearralla on vaalittu hartaudella. Siihen malliin perusteellisesti, että Neptunus ja Ariel ovat olleet kylässä Päiväntasaajan ylityksen lisäksi myös Kravun- ja Kauriinkääntöpiirien ylityksien aikaan, ja vieläpä aluksen siirtyessä läntiseltä pallonpuoliskolta itäiselle. Alla yhteenveto kuvakavalkaadin kera juhlallisuuksista. Lukuisille miehistön jäsenille on kasvanut kidukset taikajuoman ansiosta, osa päätynyt hauki- tai lahnajoukkoihin, osa kirjuriksi, tai muihin vaativiin tehtäviin Neptunuksen joukoissa. Täydellistä puolisoa ei kuitenkaan Arielille ole vielä löytynyt...  Näistä juhlista ei aiemmin ole blokissa kerrottu, jotta jännitys ja tunnelma säilyisi myös uusille miehistöille.
 
30.11.2015, Legi MEARC, Kravun kääntöpiirin ylitys pohjoisesta etelään Atlantilla
 
16.2.2016, Legi Panama, Päiväntasaajan ylitys pohjoisesta etelään Tyynellä Valtamerellä
 
15.6.2016, Legi Not Too Fast, Siirtyminen läntiseltä pallonpuoliskolta itäiselle (tästä ei valitettavasti löytynyt kuvaa veneen arkistosta, Kimmo lisäätkö FBhen, jos löytyy)
 
13.1.2017, Legi Napoleon, Kauriinkääntöpiirin ylitys etelästä pohjoiseen Etelä Atlantilla