Lihat saapuivat The meat is here 28:07.5N 15:25.5W

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 21 Nov 2015 16:49

> Varustelun loppusuora on ollut pitkä mutta rauhallinen. Viime hetken hankintoja tehtiin eri puolilla Las Palmasia ja vihdoinkin myös paikallinen lihakauppias toimitti pakastetut eväät veneelle. Niiden piti tulla jo eilen alkuiltapäivästä, mutta riittihän tämäkin päivä. Sen kummempia viestejä emme viivästyksestä saaneet, ei kai niitä lihoja ehdi pakastaa, jos koko ajan täytyy asiakkaille soitella... Mutta kuten sanottu, ei hätää, nyt on evästä.
>
> Pekka ja Jukka osallistuivat Skippers' meetingiin, tärkeät tiedot plakkariin ja lähtöä odottelemaan.
>
> Osa miehistöstä (arvatkaapa ketkä) ovat parastaikaa kuntosalilla. Suunnitelmissa on viettää rauhallinen ilta ja nukkua hyvät yöunet - ja sitten huomenna vähän ennen puoltapäivää köydet irti ja kohti seikkailua!
>
> Final preparations (many small details) included finally also the delivery of deepfrozen butchers' products - they were due already yesterday but "Manana" is of course fine as well... Now we should have everything we need for the crossing and especially for the much expected and planned for sundown dinners.
>
> Today the Captain and the First officer also attended the Skippers' meeting for final instructions - we are actually ready for take off!