Rommia ja rastapäitä

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 25 Mar 2017 01:35
24.3.2017
Sijainti 12:27.5N, 61:29.1W
 
Carriacoun saari antaa meidän tuta Karibiaa parhaimmillaan. Eilen illalla nautimme yhden Tico Tico reissun parhaista ravintolaillallisista Tyrrell Bayn ykkösmestassa, telakan kupeessa olevassa Slipaway ravintolassa. Harvoin olemme saaneet herkkuja, jotka peittoavat Mearran keittiön alkupaloissa, pääruuassa ja jälkiruoassa samana iltana. Nyt saimme. Palvelu oli myös ensiluokkaista. Osaaminen ja pääomat olivat tainneet tulla Karibian ulkopuolelta.
 
Yö Tyrrell Bayssa oli meille lempeä. Jukka kokeneena kannella nukkujana rakensi pesänsä sitlodan styrpuurin puoleiselle penkille ja nukkui kuin pieni possu aamuun saakka. Mirkka valtasi paapuurin puoleisen penkin. Yö oli kuulemma kuin ensimmäinen telttayö lapsuudessa. Mirkan kuulosteli yön ääniä ja haki oikeaa asentoa pitkälle puoleen yöhön. Jukka kyllä kommentoi, että nukkumisen ääniä viereiseltä penkiltä kuului. Eli taisi se nukkumatti paapuurin penkiltäkin uhrin löytää. Tulevaa yötä varten viritimme riippukeinun keulakannelle. Siinä ei valitettavasti voi yötä nukkua, sillä sen verran kovasti tuuli punkkaa keinuttaa.
 
Aamulla vaelsimme Tyrrel Baysta vehmaiden kukkuloiden yli saaren pääkaupunkiin, Hillsboroughin lahdelle. Kuumaa oli, mutta olipa kuitenkin mahtava kävellä pitkästä aikaa luonnon keskellä. Määränpäästä löytyi mitä viehättävin Kayak Kafe and Juice bar. Tuo Karibian pastellisävyillä sisustettu ja neljän viehättävän paikallisen naisen hallitsema valtakunta oli ihan veden partaalta. Päätimme ehdottaa kipparille veneen siirtoa tälle lahdelle. Ehdotus meni sukkana läpi. Sinne siis. Carriacoun saarella on muuten yksi bensa-asema ja kolmesataa rommibaaria. Auringon laskun aikaan testasimme niistä kaksi. Rasta Joe teki meille muhkeat rum bunchit ja jäljellä on enää 298 mestaa.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image