Vanharouva täytti 50kNm

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sun 16 Apr 2017 23:35
16.4.2017
 
Sijainti 17:04.6N, 61:59.9W
 
 
Ticotico legin maali häämöttää – 45 mailin siirtymän jälkeen Mearra ankkuroitui tänään Antiguan rantaan Jolly Harbourin ulkopuolelle, eli maaliin matkaa noin 1 maili. Viimeiseksi illaksi valittiin luonnonsataman ankkuripaikka kauniin biitsin edustalta, rantahulinaa päätettiin välttää viimeiseen asti, legin epäviralliset päättärit siis “luonnonhelmassa”. Tätä kirjoitettaessa nostalgiamoodiin ollaan vasta virittäytymässä kauniissa auringonlaskussa pekonipastan, mozarellasalaatin ja punaviinin höystämänä.
 
Eilinen päivä Guadeloupella oli urheilun värittämä; Tumppi, Kirsi, Jaana ja Jukka vaelsivat jalkaisin Guadeloupen länsirantaa ylös-alas viiden tunnin ajan. Saldona muutaman upean rannan, kertakaikkisen hienon kasvitieteellisen puutarhan ja hienon lounasravintolan bongaus. Ei kramppeja, ei vammoja, lisää hienoja muistoja. Timo taasen puki ylleen siannahkaiset ajohanskansa ja keskittyi autourheiluun – Europcar sai kyytiä Guadeloupen vuoristoteillä, kartturina pinkkipaitainen Pekka. Ei myöskään vammoja.  Iloisena ja onnellisena päivän koitoksista koko joukko kokoontui viimeiselle ranskalaiselle illalliselle Guadeloupen länsirannan La Savanna ykkösravintolaan. Ennen illallista Herttarinki päivysti rantabaarissa.