Seuraava pysakki Niuella

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 23 May 2016 05:05
22.5.2016
Sijaintimme 13:28.2S 163:34.7W
 
Viimeinen paiva Suwarrowilla valkeni aurinkoisena. Yolla paalle tuli yksi kohtuullinen sade- ja tuulimyrakka, jonka aikana teimme ankkurin ymparilla taydet 360 astetta, ellei vahan enemmankin. Aamupaivan aikana amerikkalaisveneen sukeltajapoika kavi ystavallisesti tsekkaamassa kaikkien ankkurit, joista osa olikin jos jonkin oloisessa solmussa meren pohjassa olevien korallien ymparilla.
 
Jo eilen iltabileisssa Paradise Found (50 jalkainen Lagoon katti) etsiskeli patevaa lisamiehistoa Nieulle suuntautuvaa seuraavaa legia varten. Paatin kippari on ollut viimeiset paivat vahan heikossa hapessa niinpa lisakadet olisivat enemman kuin tarpeen. Yon yli pohdiskeltuaan Leena ja Jaakko ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi auttajiksi, toki myos siksi, etta halusivat kokeilla, milta tuollainen kelluva ponttoonilautta tuntuu valtameralla. Eli seuraavat paivat Mearra seilaa viiden hengen miehistolla. Innolla odotamme Leenan ja Jaakon kommentteja Niuelle saavuttuamme.
 
Ennen lahtoa kavimme viela heittamassa nopeat Suwarrowin snorklaukset ja sen jalkeen lounasta valmistellen nostimme ankkurin ja lahdimme matkaan.
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image