Yachts and Lifestyle

Sans Peur
Grete & Fred Vithen
Sun 18 May 2014 20:32
Det har varit en underbart fint väder. Städning av så mycket som möjligt på däck. Vi skrubbar och gnider överallt. Stora, och då menar jag STORA spindlar bor överallt och bygger stora äckliga nät överallt…. Bort med dom… Dom åker i drickat...
Här i helgen här det varit SÅ otroligt mycket aktivitet i marinan, det är vår, soln skiner och alla ska ut och kolla upp båten, njuta vädret och närheten av havet och friheten.
Otroligt konstigt härligt att vi idag har sprungit runt ombord i shorts och linne och i förra veckan var det i princip dunväster som var på och vi satt och huttrade har inne i vårt härliga deckhouse.
I alla fall en skön helg for oss, sa mycket skönare att "jobba" när solen skiner. Vi har även fått grannar….. Lite snick snack, trevligt. Week end besökare. Hektiskt.
Söndag kväll  och allt i marinan börjar nu bli som vanligt, lungt och skönt. 

Här i Hindeloopen Jachthaven Marina var det i helgen festival, någonting med Yacht and Lifestyle och vi var inne i en av våra tidigare favoritbåtar, Bedstewind, for en liten visning, och nej, det var inget for oss. 
Vi är nöjda och glada och vi njutar av att vara ombord på vår "lilla" skuta....!!
Vi känner mera och mera att Sans Peur är vår båt. 

image/jpg

Vi fick faktiskt sätta upp två IKEA paraplyer som solskydd under våran lunch som avnjöts i cockpit kl 12.15 söndag 18 maj.