Champoluc IT - Hindeloopen NL

Sans Peur
Grete & Fred Vithen
Mon 24 Mar 2014 12:00
Champoluc IT - Hindeloopen NLVår första bekantskap med Sans Peur är vid ett besök i Holland, 23 och 24 mars. Vi åker från Champoluc, där vi just nu är "stationerade" och fräser backarna varma (detta sedan 17 jan) per bil, vår super Panda Fiat, som jag tidigare har sagt så är den liten men den är jäkla seg tog oss 2500 km via Schweitz och Tyskland och fin fart hade vi. Inga problem. Gissa om vi är spända på att få se henne. Är det vår SS (super skuta)? Det är vackert och lite speciellt i Hindeloopen där båten ligger i en trevlig hamn. Mäklaren, De Valk, har kontoret precis bredvid båten. Det är blåsigt, inget nytt i Holland..... Vi titter så mycket det nu går från utsidan, hon står på land. Ser fin ut, stor tycker vi, välhållen så långt vi kan se. Dagen efter träffer vi Johan Schootstra, mäklaren, trevlig kille, vi drickar kaffe och snakker lite och sedan går vi ombord. Det känns ok och vi checkar så mycket vi kan, däck, deckhouse, galley är helt ok, fina material  överallt, mycket välhållen, ja vi giller detta. Sov- (visar sig vara ljuvligt skön, vi sussar riktigt gott) och bad-rumsavdelningen är väl kanske inte optimala men, men vi får "bo in oss" innan vi börjar ändra saker. Stuvningsutrymmena är väl inte heller helt vad vi kunde önska men vi hittar säkert på några bra lösningar framöver. 

image.jpeg
image.jpegimage.jpeg