Riggning i Portugal!

Take Off
Jörgen Wennberg
Sun 7 Sep 2014 19:58
I helgen jobbade Jörgen, Johan, Olof och Nils intensivt med att sätta ihop och sjösätta båten. Efter att ha gått på hjul med trailer från Kiel, tog vi emot henne i Lissabon och fick hjälp av varvet på Centro Náutico de Algés att sätta i masten och sjösätta. Mycket professionell hjälp – varutan vi kanske hållt på än…

Efter sjösättning bar det av till Cascais för ytterligare meck. 

Det var långa arbetsdagar, och utöver en smärre incident med en fiskeboj på väg till Cascais gick allt som smort. Vi lyckades faktiskt till och med uppleva ett liverockband som i en liten bar ställt in en Harley Davidson som den fantastiska entertainern till sångare körde lite då och då. Mycket roligt!

Båten igger kvar i Cascais till den 20e oktober då familjen Wennberg seglar ner henne till Las Palmas.

Snart bär det av!!!