43:20.88N 16:44.00E

Valentina
Wed 1 Jul 2015 15:56

Palasimme Bracin saarelle, tällä kertaa Puciscan kauniiseen kaupunkiin. Mereltä sisään tulessa on iso kivilouhimo, joka on vähemmän kaunis, mutta juuri tästä vaaleasta marmoria muistuttavasta kivestä on saari tunnettu. Siitä on tehty kuuluisa roomalaisen Diocletianuksen noin vuonna 300 rakennuttama palatsi Splittiin. Tätä kiveä on käytetty Venetsian, Wienin ja Budabestin rakennuksissa ja sitä vieläkin viedään ympäri maailmaa.

 

Päätän alla olevan kuvakavalkadin ja päivän blogin Raamattuaiheisesti ja lainaan Saarnaajaa (9:11): ”Vielä tämän minä havaitsin auringon alla: Juoksu ei ole nopeiden vallassa eikä sota sankareiden, eikä leipä viisaiden, ei rikkaus kyvykkäiden eikä menestys älykkäiden. Kaikki on ajan ja kohtalon vallassa.”

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image