Chiloé 3

Valentina
Thu 17 Feb 2011 21:24

Tänään tutustuimme saaren pääkaupunkiin Castroon, joka on noin 25.000 asukkaan kaupunki. Usein nykyajan kaupungit ovat arkkitehtuuriltaan yllätyksettömiä. Castron niin kuin koko saaren rakennuskanta on toista maata. Täällä kaikki näyttävät kyhäävän talojaan omien päähänpistojensa mukaan. Yleensä talot ovat monimuotoisia, täynnä kaikenlaisia ulokkeita ja erikoisia kattorakenteita ja arvatenkin pitkän ajan kuluessa lopullisen muotonsa saaneita. Arkkitehdin kynänjälki näkyy harvoissa rakennuksissa. Saari on myös kuuluisa lukuisista puukirkoistaan. Myös ne ovat hauskasti rakennettuja ja erilaisia kuin muualla näkemämme kirkot.

Kun nyt olemme marinan netin ääressä, niin liitän mukaan joitain valokuvia matkastamme Patagoniassa.

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image