Rodrigues 2

Valentina
Tue 3 Jul 2012 14:41

Viikko on jo vierähtänyt Rodriguesin saarella, emmekä ole ehtineet toimittamaan mitään se ihmeenpää, kaikenlaisia päivittäisiä pikku askareita. Ja olemme kuljeskelleet lähiympäristössä pällistelemässä.

Hintataso ilahduttaa meitä kovasti, etenkin Australian jälkeen. Parturissa käynti maksoi pari euroa. Helinän kampaaja oli jo kalliimpi, melkein parikymmentä euroa, mutta hinta taisi olla suurin piirtein yhtä kuin nuo kalliit väriaineet. Minusta auringon polttama luonnonharmaa on aika tyylikäs väri.

Tänään söimme lounaan ihan hyvässä ravintolassa: riisiä merenelävillä höystettyinä ja kyytipojaksi pari olutta, yhteishinta 8 euroa. Jos illalla menee aterioimaan pidemmän kaavan mukaan, niin hinta on toki kahdelle hengelle viineineen vähän enemmän, mutta kuitenkin sitä luokkaa, että sen mielellään maksaa.

Tämä on juuri sellaisia paikkoja, että kun ankkurin tiputtaa, niin helposti menee jokunen viikko, ennen kuin tulee mieleen nostaa se taas ylös.