18:07.35S 178:25.34E

Valentina
Mon 3 Oct 2011 03:08

Eilisaamuna nousimme kukonlaulun aikaan. Kuudenkymmenen mailin legiin kevyissä tuulissa kului jokseenkin tarkkaan valoisa aika ja auringonlaskun aikoihin saavuimme Fijin pääkaupunkiin Suvaan ja ankkuroimme Yacht Clubin edustalle.

Parinsadantuhannen asukkaan Suva on miljoonan asukkaan Fijin pääkaupunki. Se ei ole mikään matkailun vetonaula. Turistikohteet sijaitsevat Viti Levun pääsaaren länsiosissa ja läntisillä pikku saarilla. Matkailuvirtojen sivussa olevat pikkusaaret idässä, etelässä ja pohjoisessa ovat kuitenkin eksoottisempia purjehduskohteita.

Tänään olemme käyneet vähän kävelemässä ja täydentämässä jääkaappiamme. Yacht Club vaikuttaa rennonoloiselta paikalta ja illalla olisi tarkoitus suunnata sinne illalliselle ja seuraamaan Fiji – Wales rugbymatsia