logo Valentina's Web Diary
Date: 01 May 2012 12:42:14
Title: Jurien Bay

Vietimme uneliaan vappupäivän tekemättä kovinkaan paljon mitään erityistä. Kävimme Jurien Bayn kylässä katsomassa internetistä sääennusteita ja kotimaan uutisia. Kotimaan tapahtumien seuraaminen on kuin katselisi jotain saippuasarjaa, jonka seuraaminen onnistuu aivan hyvin, vaikka olisi jäänyt kuukauden tai parin jaksot väliin.

Helinä luki minulle taas päivän sanaa, jossa Paavali ensimmäisessä kirjeessään Timoteukselle kirjoittaa: ”Samoin tahdon, että naisten kaunistuksena on hillitty esiintyminen, vaatimattomuus ja säädyllisyys – eivät tukkalaitteet, kultakorut, helmet tai kalliit vaatteet, vaan hyvät teot, niin kuin sopii naisille, jotka tunnustavat palvelevansa Jumalaa.”

Olen tässä asiassa Paavalin kanssa täysin samaa mieltä. Hän varmaan olisi kauhuissaan nykyajan kosmetologiasta, säädyttömistä asuista, luojan luoman kehon ”kaunistamisesta” leikkauksilla, koristautumisesta ja kaikkinaisesta itsensä tehostamisesta.

Kuinka vaikeaa ihmisen onkaan hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Toisessa ääripäässä on länsimainen pyrkimys esiintyä jonakin, mitä ei ole, ja toisessa ääripäässä islamistinen pyrkimys pukeutua säkkiin ja kätkeytyä muiden katseilta. Kuinka väärässä kummatkin ovat.


Diary Entries