Heading for England

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 22 Jun 2009 16:01
43:04.488N 009:20.165W

We are now heading for England. Have been sailing down wind all day. Had the spinnaker up for some hours, are now back on two head sails poled out. Had the current with us all day. Super happy by leaving the coast this early and so far easy... All well

Har nå satt kursen mot England. Har hatt medvind hele dagen. Har til og med fått seilt spinnaker et stykke. Kot ned ned da vinden økt og det kom tåke. Ikke så lett i kjøre slalom mellom fiske båter og fiskebøyer med spinnaker i 20 knops vind og tett tåke. Seiler nå med to forseil spridd ut. Holder fremdeles god fart. Veldig fornøy med å ha kommet så lett opp kysten av Portugal og på relativt kort tid. Vi har det bra, stemningen er god ombord.