Smooth

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 23 Jan 2009 11:21
06:48.000N 074:28.000E

It's been a good day at sea. In only five knots of wind, Silene has slowly moved NW with help of spinnaker and autopilot while we've been cleaning salt out of very drawer and corner down below. On deck, we've dried stormsails and freshed all cleates and blocks. For lunch we had chockolate kake while drifting around with no sails because the wind died completely. Also had a swim in beautiful clear water. Now motoring slowly while trying to catch dolfins on camera.

Det har vært en avslappende dag her ute. Havet er rolig og i kun 5 knops vind, har Silene seilt sakte mot Uligan med hjemp fra spinnaker og autopilot. Vi har vasket salt ut av skuffer og skap inne, og fersket ned blokker på dekk. Stormseil er tørka og rydda bort. Til lunch ble det sjokoladekake og kaffe. Vinden har glimtet med sitt fravær totalt i ettermiddag og vi har drevet et par timer uten seil. Et passende badestopp i krystallklart vann. Kjører motor nå. Lager vann, hører på musikk og forsøker å fange lekende delfiner med kamera.