Enjoying

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 31 Jan 2009 03:19
Having a great time. Snorkeling is good. Jørn had two dives yesterday. We've done a few days work on sails and engine. Islanders are very nice and friendly. The beach is full of the most beautiful shells. Joining an evening dinner with traditional Maldive-food tonight. Tomorrow there is a tour to other islands. Will be sad to leave sometime next week.

Vi har det supert. Her er klart vann og god snorkling. Har sett masse nye fisk, samt gamle kjente i nye farger. Delfiner og Manta svømmer daglig rundt båtene, men vi har ennå til god å se på dem gjennom maska. Jørn hadde to dykk med tank i går. Vi har også gjordt unna et par dagers jobbing for å holde seil og motor i form. Øyboerne er hyggelige og gjestfrie. Strnedene har de mest fantastiske skjell. Vi skal på middag med tradisjonell Mladivisk mat i kveld, og i morgen skal vi på en arrangert tur til en av de andre øyene. Det vil bli hardt å dra videre om et par dager.