Anchored safely and PHOTOS PUBLISHED

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 21 Sep 2008 11:00
08:13.194S 115:09.741E

What a day. Pushed the engine and full sails all day. Bit too much excitement for me, but just made it to drop our anchor two minutes before we were surrounded by darkness. Which is good; the coast is packed with hundreds of fish traps and small fishing boats with no lights. Forgot to mention earlier that we managed to publish a lot of new photos yesterday, after a week of trying all Bali's crappy wi-fi places.

For en dag. Har kjørt for full motor og fulle seil hele dagen. Litt for mye spenning etter min smak, men klarte akkurat å komme oss inn og ankre i en bukt, to minutter før det var bekmørkt. Det er bra, for kysten her er fullpakket med fiskefeller (bambus-struktur-ting man absolutt ikke vil treffe med glassfiberskrog) og små fiskebåter uten lys. Vi så hundrevis rett før det ble mørkt. Alle planer om å seile videre langs kysten etter mørkets frembrudd gikk rett på avlysningslista. Nå ligger vi greit for natten dersom vinden ikke snur. Glemte å nevne tidligere at vi endelig har lykkes i å publisere en rekke nye bilder -fra Cape York til og med Bali (etter å ha forsøkt en rekke dårlige nettsteder den siste uka). Kos dere.