Calm

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 12 Jun 2009 08:46
36:47.000N 007:56.140W

Nothing rough about last night or this morning. Wind died on us and we're once again dependent upon Farrymann (who's working fine and not spitting out too much oil). Don't know where the wind went. Tempted to keep going towards Lisbon, but having lots of swell from north, so suspecting strong northerlies around the corner (along the portugese coast). Will go in to Lagos tonight.

Det ble ikke akkurat en slitsom natt (ihvertfall ikke for meg som har sovet). Vinden forlot oss i går kveld og vi er igjen avhengig av gamle Farrymann for fremdrift. Han oppfører seg imidlertid upåklagelig og spytter nesten ikke ut olje engang. Vet ikke helt hvor vinden ble av. Litt fristende å fortsette mot Lisboa, men vi har mye svell fra nord, og antar at dette kommer fra krafitg nordavind rundt hjørnet. Da blir det Lagos i kveld.