Still windy

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 30 Mar 2009 15:37
No news. Last night was the worst so far. Less windy today, but still 30 knots..... Planned to leave tomorrow morning, but we'll se what the wind is like. Went ashore today -for a long walk and garbage-burning. Baked bread and chocolate chips oatmeal cookies. Time to move on.

Lite nytt her. Natten var den mest blåsete så langt. Det blåser litt mindre i dag, men fremdeles på 30-tallet (knop). Planen var å seile videre i morgen tidlig, men det ser ikke så lovende ut akkurat nå. Vi skal laste ned litt mer værmeldinger, så får vi vel bare se hvor mye det blåser i morgen tidlig -og bestemme oss da. Har vært på land i dag. Gikk lang tur -og brant søppel. Har bakt brød og havrekjeks. Håper å kunne seile i morgen. Det er på høy tid å komme seg videre nå.