Suakin

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Wed 18 Mar 2009 16:57

19:06.440N 037:04.182E

Motorsailed our way up to Suakin today. Light northerlies. Cuaght 3-kilo nice macrell today, think it was a spanish one. Suakin have the most spectacular scenery coming in the channel to the anchorage. Did not get shore passes yet, so no trip ashore today.

Motorseilte nordover til Suakin i dag. Fin tur, men motor igang stort sett hele dagen. Fikk 3-kilos fin makrell. Tror det var en spansk. Den smakte ihvertfall godt. Jørn ga bort halvparten i frykt for å måtte spise tre fiskemiddager på rad. Fantastisk innseiling hit til Suakin, omtrent gjennom ruinene av gamlebyen. Som å komme til en helt annen verden (og tidsalder). Har ikke fått tillatelse til å gå iland ennå. Værmeldingene ser veldig bra ut de neste dagene, så redd for at dette blir et veldig kort besøk.