Heading west

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 11 May 2009 19:04
37:59.230N 020:14.810E

Left for Italy this morning. Had to fight current and 20 knots of headwinds to get out between the islands, but finally made it out. Now enjoying nice sailing due west. Have been dowm below nursing a hammering headache all day. Jorn is doing all the sailing. All well.

Forlot Mesolongian tidlig i morges. Det tok oss evigheter å komme til havs ettersom solgangsbrisen gav oss kraftig motvind før vi rakk å komme helt til havs. I tillegg var det motstrøm ut mellom øyene, og til sammen skapte dette skikkelig huskestue. Vi kom oss ut i åpent hav til slutt, og her er forholdene gode. Vi seiler vestover med god fart. Jeg har holdt meg nede i båten i hele dag med dundrende hodepine, mens skippern paser sakene ute. Alt vel.