All good

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 17 Jan 2009 05:47
06:25.660N 088:52.940E

All well. Night was good, but wind and sea picked up again this morning -back to being thrown all over the place. Still wet cocpit. Eating wey well -and sleep no problem anymore. Doing good progress and have no other worries than a broken foot on our wooden komodo dragon -he took a ugly fall in a wave yesterday.

Vi har det fint. Hadde en fin natt, med litt roligere forhold, men i morges tok det seg opp igjen. Nå tilbake til å bli kastet rundt. Vi spiser godt ettersom vi, etter en liten språk-misforståelse, endte opp med nesten fire kilo vakumpakket biffkjøtt (vi prøvde å kjøpe litt over en kilo), slik luksus på matfronten har det aldri før vært her ombord. Vi sover også bedre for hver dag -blir mer og mer vant til bevegelsene. Allers alt vel, ingen andre uhell enn en skadet komododrage av tre. Han fløy gjennom båten i en bølge og brakk foten. Båter har fremdeles fryktelige forhold lenger fremme, så vi bruker mye tid på å fundere på hvilken rute som vil være minst ubekvem. Litt tidlig å si ennå.