Camel BBQ

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 16 Mar 2009 15:06
We're still in Khor Nawarat, where we yesterday evening had a nice bonfire night at the beach with other cruisers. We didn't actually have camels for dinner. Whey were just around, keeping an eye on us. We've had a lazy day today, although Jorn had a big break trough working on the heater. This means it may be fixable. Now getting ready to lift anchor at 6 tomorrow morning for a day hop in headwinds. Hopefully the seas won't be too bad.

Vi er fremdeles i Khor Nawarat. I går kveld hadde vi en hyggelig kveld på stranda med bål (og sushi for dem som spiser det). Det ble ikke gjordt noe forsøk på å få kameler til middag, men de var i nærheten og fulgte med på hva vi gjorde. Vi har hatt en lat dag i dag (les: vi har ikke heist seil i dag). Jørn hat hatt et stort gjennombrudd i arbeidet med søking etter feil på varmeapparatet. Det betyr at vi muligens kan få orden på det. Siden vi allerede fryser ganske bra, og ikke engang er kommet til 20 grader nord, er det veldig godt nytt. Nå gjør vi oss klare til å løfte anker klokken 6 i morgen, for et daghopp nordover i motvind. Forhåpentligvis blir ikke sjøen altfor ille.