Great night

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 20 Jun 2009 02:34
38:15.240N 009:14.600W

Got some more wind so we have been able to sail through the night. We are getting close to Lisboa, waiting for the wind to turn more to the north so we can tack out from the coast. All well, will carry on further north.

Det ble en bra natt, fikk mer vind i går kveld og har seilt hele natten. Nå venter vi på at vinden skal dreie slik at vi kan slå oss litt ut fra kysten. Har vært en rolig natt, møtt flere seilbåter på vei syd, men er nok ganske alene om å gå nordover. Har kontinuerlig "underholdning" på VHF'n av folk som kjeder seg på sjøen, synging, raping og lage lyder er vist favorittene på kanal 16. Kommer til å fortsette videre nord mot Finisterre.
As we are on a low bandwidth on-board satellite email system please do not send
any attachments and please delete our original message if using the "reply to"
button. Many thanks.

Eli og Jørn Nygaard
post {CHANGE TO AT} silene {DOT} no
www.silene.no