Happy new year

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Wed 31 Dec 2008 06:29
07:46.690N 098:23.690E

Hopefully, you've all had a wonderful Christmas and are now getting ready to celebrate the new year. We had a very nice holiday, on our own, cruising the waters near Krabi. So lovely around there, it was rellay hard to leave.... We even managed to try a bit of rock climbing again. Although we did have good fun, our performance was rather embarassing. Balance, courage and physical fitness were long gone. We really need to start exercising again. Soon, when we get back to Europe.... Christmas eve was spent on a nice reastaurant balcony on the beach looking out over the bay with "Silene" at anchorage just outside. We had a very nice evening with fantasic food, but must say that nothing can beat Christmas with family. We originally planned to spend New Years eve at Railay beach as well, but left yesterday and sailed back to Phuket to join the celebration of Kay's (on the Swedish yacht Nabob) 50th birthday. It was nice to meet up with cruising friends again. Have spent most of today trying to decide -lots of things. First of all we could not decide where to spend the evening tonight as most yachts were going west and we're hauling out soon on the east side of Phuket. After wasting a few hours trying to make decisions, we are now heading west, just to meet up with friends, and then we'll have to head east again tomorrow morning. The other choice -of where to sail after Thailand (and when), still remains undecided ;) Hope you'll all have a fantastic evening tonight. Wish you the best for the new year.

Vi håper alle har hatt en fin jul og at dere nå er klare for en ordentlig nyttårsfeiring. Vi har hatt en veldig hyggelig og avslappende juleferie. Vi har seilt rundt området rundt Krabi. Det er fantastisk fint der, og vi skulle ønske vi kunne blitt mye, mye lengre. Vi har snorklet, lest bøker, fiksa og rydda båt, grilla på stranda og levd et ordentlig latmannsliv et par dager. Vi fikk også endelig anledning til å prøve litt klatring igjen. Selv om vi hadde det fryktelig gøy, kan man vel ikke si noe annet om vårt forsøk på å bestige fjell igjen, enn at det var ganske bedrøvelig. Balanse, mot og fysisk form og styrke --- alt manglet. Nå gleder vi oss til å komme i trening igjen. Snart. Når vi kommer til Europa igjen ;) Vi har møtt masse hyggelige mennsker, og det var vært fint å kunne omgås ikke-seilere også. Julaften tilbrakte vi på en fin restaurant med bord helt i strandkanten, med "silene" for anker i bukta rett utenfor. Det var en veldig koselig kveld, med fantastisk mat og bittelitt julestemning da et søtt lite barnekor serverte julesanger på de fleste språk. Vi må vel likevel innrømme at ingenting er som jul hjemme med familie..... Opprinnelig hadde vi tenkt å være i Railay området til etter nyttår, men vi seilte over til Phuket i går (forøvrig en fantastisk fin spinnakerseilas), for å være med å feire Kay (på svenske "Nabob") som fylte 50 år i går. Det var en fin kveld og godt å møte seilervenner igjen. I dag har vi kastet bort stor sett hele dagen på avgjørelser vi har problemer med å ta. Første problem var hvor vi skulle dra for å feire nyttårsaften i kveld. De fleste dro vestover, mest vi helst ville østover siden vi skal løftes ut på den siden om 2 dager. Vi har nå tilslutt bestemt oss for å dra vestover vi og, for å møte alle sammen, og så seile østover igjen i morgen tidlig. De andre avgjørelsene -om hvor vi skal seile etter thailand, og når vi skal seile, har vi utsatt til senere...... Vi håper alle har en fin kveld i vente og ønsker dere et godt nytt år. E&J